O

Executive Job & Karriere

Outplacement & Onboarding

Karriereafklaring & Udvikling

OUTPLACEMENT SUPPLY

OUTPLACEMENT SUPPLY er job– og karrieresparring med personlig udvikling. Et handlingsorienteret kompetenceafklaring og udviklingsforløb, der tager afsæt i din konkrete situation med det formål, at du får taklet udfordringen og skabt rette helhedsløsninger.

  • 1:1 Forløb & Sessioner
  • Workshops

Executive Job & Karriere

Bliv bevidst om dit formål i jobbet, men også i relation til dig selv og livet. Skab jobbet, der matcher din unikness, passion og den ramme du ønsker at gøre en forskel.

Outplacement & Onboarding

Bliv bevidst om din historie, unikness, passion og bring dig i jobbet du fortjener. Sæt din bedste kurs i indflyvningen.

Karriereafklaring & Udvikling

Skab overblik over din karriere, kompetencer og resultaterne du har skabt. Bliv klar på din markedsværdi, passion og gå efter det du ønsker mere af.

Feedback fra Mimi,
én af mine kandidater

Mimi R, Projektkoordinator, GDPR (givet samtykke)

Jeg kontaktede Jesper, da jeg var træt af at gå til samtaler og ikke kom videre i processen.

Efter mange op- og nedture startede jeg meget skeptisk, da Jesper snakkede om, at man skulle ’tro på processen’. Det mente jeg nu selv, at jeg havde gjort længe, så hvad nyt, var der i det, tænkte jeg. Men som arbejdet med Jesper skred frem, kunne jeg se, hvor meget det hjalp at tro på og have tillid til processen. Dét at arbejde med mine værdier, prioritere mine jobønsker, gå ture og tale med mig selv. Pointen var at jeg skulle kende mig selv så godt, at jeg altid kunne fremhæve en værdi eller en case. Og selvom jeg i begyndelsen ikke fandt, det battede særlig meget i min hjerne, virkede det simpelthen fantastisk!

Jeg kom ud på en længere rejse med mig selv og som resultat af hele procesforløbet fik jeg drømmejobbet uden for mit hidtidige felt efter 5 seancer hos Jesper. Så spørg mig lige, hvem jeg sidenhen IKKE har anbefalet ham til!?

Det var alle pengene værd!

Muligheder for forløb

1:1 Forløb & Sessioner

Individuelle forløb på 3-6-9-12-15-18 møder, der har til formål, at du med udgangspunkt i valg af fokus og den konkrete situation får taklet udfordringerne og skabt rette helhedsløsning for dig. Sessionerne gennemføres som fysiske møder, Walk the Talk sessioner eller online møder. De fysiske møder foregår på mit kontor – eller i den professionelle ramme hos Ledernes KompetenceCenter  – eller ude i din virksomhed, der forestår lokalebookning og forplejning.

Adhoc rådgivning & sparring

En samtale og sparring, der støtter dig i din konkrete her/nu situation. Formålet er, at du får styrket din helhedsperspektivering og selvindsigt i relation til udfordringen, så du derved får skabt overblikket og truffet rette valg og handling. Sessionen foregår over telefonen eller online.

Workshops

En eller en række af 1/2-dags eller 1/1-dags workshops, der har til formål at støtte jer i virksomheden med henblik på at blive styrket i den videre retning. Ordregiver / virksomheden står for lokalebookning og forplejning. Forløbet skræddersyes i dialog med jer i virksomheden eller dig som opdragsgiver. Kontakt mig gerne for forløbsafklaring og prisramme.

Kontakt mig gerne for afklaring, uddybning og pris.

Kandidatprofiler jeg har støttet

Kandidatprofiler, som jeg siden 1998 og frem til dato har arbejdet med i organisationen – roller og ansvarsområder på alle niveauer – topledelse, ledere, performers, specialister og medarbejdere – strategisk, taktisk og operationelt.

Job- og karriereafklaring med personlig udvikling

I helhedsrådgivningen har jeg i den faglige og handlingsorienteret kompetenceudvikling også taget hånd om de bagvedliggende personlige temaer, der har stået i vejen for, at jobbet / tingene har kunnet lykkedes.

Har du brug for støtte?

Har du brug for støtte, eller søger du en sparringspartner?

Jeg har støttet mange til at finde den rette løsning, når de har stået i udfordringen, kompleksiteten eller den meningsløse situation  – i jobbet eller i livet.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende dialog.

DEL WEBSITE: